BRD Năstase-Țiriac Trophy 2014

Între 19-27 aprilie 2014 are loc în București turneul BRD Năstase-Țiriac Trophy. Iubitorii tenisului de calitate au motive să fie prezenți în incinta Arenelor BNR pentru meciuri ce vor avea ca protagoniști jucători din top 100 ATP. Printre vedetele tenisului masculin care vor onora cu prezența la BRD Năstase-Țiriac Trophy sunt: Gael Monfils, Mikhail Youzhny, Simon Gilles, Florian Mayer, Jeremy Chardy, Robin Hasse, Andreas Seppi.

În același timp cu acest turneu, în circuitul ATP se mai dispută turneul din Barcelona care este cu mult peste cel din București ca valoare și interes prezentat. Cu toate astea, organizatorii au adus aceste nume importante din clasamentul ATP.

Participarea spectatorilor la acest turneu se va facepe bază de bilet, cel mai ieftin începând de la 15 lei în primele tururi. Vineri când va avea loc meciurile de semifinală la dublu și sferturile de finală la simplu, prețul va fi de 25 lei. Cei care doresc să vadă semifinalele la simplu, finala la dublu, dar și un meci demonstrativ la dublu, în care va apărea pe teren Ilie Năstase, vor plăti 35 lei.

Pentru finala la simplu prețul biletelor este de 40 lei. Este bine de știut că la toate aceste meciuri biletul este valabil pentru toată ziua, cu condiția să nu se părăsească incinta, în acest caz biletul pierzându-și valabilitatea.

Tenisul este un sport pașnic cu un public mai rafinat decât al altor sporturi. Cei prezenți au de respectat câteva reguli elementare:

 • Sa isi inchida sau sa isi seteze telefoanele pe profilul silentios in timpul meciurilor.
 • Sa pastreze linistea in timpul schimburilor de mingi dintre jucatori.
 • Sa nu se deplaseze in tribune in timpul meciului; Accesul in tribune / parasirea acestora in timpul meciurilor se poate face doar cand jucatorii sunt asezati pe banca.
 • Sa nu fumeze in zonele rezervate spectatorilor, in cadrul terenurilor de joc.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul oficial al competiției.

Advertisements

About Nicusor Adrian Rotaru

Am 26 de ani, imi place sa scriu si imi place sa ma uit la meciuri de baschet. Îmi plac plimbările și călătoriile, mersul cu bicicleta și oamenii frumoși la suflet și la minte.

Posted on April 16, 2014, in Sport, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. 3 Comments.

 1. ihh,Monflis vine la Bucuresti ?? Uhhh, ce m-as fi dus sa-i cer un autograf… Si nici biletul nu mi se pare scump, daca e pentru o zi intreaga.

  • Nu e timpul pierdut! Ciudat sau nu, încă nu a fost eliminat. Poate ajunge în finală!

   • 🙂 Pai Monfils e buuun, adica e jucator de valoare, cum sa fie eliminat asa iute? Ocazia insa era compromisa pentru mine, din pacate o raceala rebela a stat in calea norocului meu de a-l vedea anul. Poate mai vine baiatul la anul, cu conditia sa ramana tot asa filiform, ca altfel imi cedez de pe acum biletul in tribuna. 🙂
    Serios vorbind totusi, ma mira ca astia la stirile sportive n-au ‘miorlait’ nimic de turneul asta, au fost prea ocupati cu unul Rotariu de la Steaua sau Dinamo, n-am inteles exact increngatura. Pacat ca fotbalul ocupa atata din spatiul informational sportiv, atata vreme cat se fac eforturi de a se organiza turnee atat de valoroase in alte sporturi. 😦 Chiar is nume mari cele enumerate de tine si cred ca premiile pentru toate fazele turneului trebuie sa fi fost in consecinta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: