Cadouri de ziua mea

A fost ziua mea în aprilie, zi în care am mai adăugat un an la vârsta mea. Nu am avut mari realizări în acești 26 de ani de existență, așadar deocamdată mă pierd printre indivizii societății care nu ies în evidență de-a lungul vieții. E drept că unii sunt cei mai buni copii, frați, prieteni, iubiți, tați, bunici, etc, dar eu încă nu știu dacă mă încadrez într-una dintre aceste categorii. Chiar și așa, nu sunt nici cel mai prost dintre pământeni, deși nu e neapărat un motiv de laudă. Este doar o constatare și sper să nu mă înșel în această privință. Tocmai de aceea, pentru că am constatat că nu sunt „ămeizing”, am hotărât ca acesta să fie anul în care să încerc să schimb câte ceva în viața mea. Am să încerc să cresc pe plan personal, să mă dezvolt pe plan profesional, oricare ar fi acela. Și cel mai bun mod de a face asta este „self help-ul”. Cam așa spune americanul. Așa vreau să fac și eu. Să mă ajut singur, pentru că numai așa pot dovedi că îmi doresc să fac parte dintr-o categorie care începe cu „cel mai bun”. Vreau să devin „cel mai bun” chiar dacă va fi o singură categorie în care voi fi văzut așa, chiar dacă voi fi categorisit astfel de o singură persoană. Dar vreau să merit să fiu „cel mai bun”.

De ziua mea am primit cadouri

Însemn totuși ceva pentru unele persoane. Am primit cadouri de la oameni din afara familiei. Am primit și de la apropiați și chiar s-au strâns câteva:

 • Două cămăși
 • O șapcă
 • Un fular
 • Un portofel
 • O agendăcadouri

Nu pot decât să mă bucur de asta și să continui să mă dezvolt. Sau măcar să încerc. Sunt Nicușor Adrian Rotaru și vreau să mulțumesc unor persoane care mi-au arătat că au încredere în mine și care într-un fel sau altul îmi sunt alături: Milena (cea mai extraordinară șefă), Iuliana (cea mai răbdătoare), Mădălina (cea mai bună parteneră de conversație), John (cel mai bun camarad de drum).

Mai sunt persoane care m-au ajutat în diferite moduri, apreciez asta, dar nu-i menționez aici pentru simplul fapt că nu le-am găsit încă o categorie de „cel mai bun…”. Dar îi știu eu și au locul asigurat în sufletul meu și aprecierea mea.

Nicușor Adrian Rotaru

Advertisements

About Nicusor Adrian Rotaru

Am 26 de ani, imi place sa scriu si imi place sa ma uit la meciuri de baschet. Îmi plac plimbările și călătoriile, mersul cu bicicleta și oamenii frumoși la suflet și la minte.

Posted on May 5, 2014, in dezvoltare personala and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

 1. Acum am aflat la ce sunt cea mai buna! Sunt cea mai buna partenera de conversatie! :* Multumesc Adrian!

 2. Cea mai extraordinara sefa?

 3. Adrian, nu trebuie sa fii mare ca sa incepi, dar trebuie sa incepi ca sa fii mare. Succes!
  http://fiiputerea.wordpress.com/2014/05/07/ce-s-a-intamplat-ieri-in-romania/

 4. important este ca ai langa tine adevarati oameni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: