CSU Asesoft -U Mobitelco Cluj meciul 5

Marele meci pentru calificarea în finala LNB are loc astăzi. Două echipe de baschet masculin se întâlnesc în meciul cu numărul 5 al seriei și vor lupta până la capăt pentru a fi prezente în finală. Fiind fan CSU Asesoft mă aștept ca favoriții mei să câștige acest meci și să ajungă în finală acolo unde este deja calificată echipa CSM Oradea.

asesoft - u cluj

asesoft – u cluj

Un meci de baschet al orgoliilor

 

În acest meci Asesoft trebuie să arate că numai zilele nefaste cât și norocul clujenilor a făcut ca această serie să ajungă în meciul decisiv. La fel mai trebuie să arate că supremația titlurilor obținute consecutiv a fost întreruptă dintr-un ghinion curat.

De partea cealaltă U Mobitelco Cluj are de demonstrat contrariul pe un teren pe care se câștigă greu, pe un teren pe care Asesoft a obținut chiar și un titlu european în anul 2005 când câștiga finala Cupei ULEB. Este un meci de totul sau nimic în care U Cluj trebuie să demonstreze prin jucătorii săi că nu a fost o întâmplare faptul că s-a ajuns în meciul decisiv al seriei.

Până se va desfășura acest meci mai sunt doar câteva ore, așadar este timp destul pentru a reuși să umplem Sala Olimpia din Ploiești și să facem o atmosferă incendiară și în tribune. La acest capitol suntem bătuți clar de U Cluj, echipă al cărei public se ridică la înălțime pe teren propriu.

Hai Asesoft!

 

Sursă foto: facebook.com

Adrian Rotaru

 

 

Advertisements

About Nicusor Adrian Rotaru

Am 26 de ani, imi place sa scriu si imi place sa ma uit la meciuri de baschet. Îmi plac plimbările și călătoriile, mersul cu bicicleta și oamenii frumoși la suflet și la minte.

Posted on May 26, 2014, in Sport and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: