Asesoft, campioana de 10

Sunt fan baschet, sunt fan Asesoft Ploiești. Nu sunt cel mai mare fan, dar sunt unul care iubește baschetul și care dedică mult timp observării acestui curent sportiv.

Liga Națională de Baschet are o nouă campioană. Asesoft Ploiești se numește și cu această echipă tot Ploieștiul se mândrește. Este noua campioană dar și vechea campioană în același timp. Asesoft Ploiești a jucat o finală de 10 pentru titlul 10 în fața unei săli pline ochi. Atmosfera din Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești a fost incendiară. Larma creată pe atacurile orădenilor a depășit limitele. Acest lucru nu i-a împiedicat însă pe jucătorii echipei din Oradea să practice un joc excelent. Datorită lor și datorită jucătorilor echipei Asesoft, finala LNB a fost una de 10 în care echipa din Ploiești a atins borna de 10 titluri de campioană câștigate de la înființare și până acum.

 

Asesoft

Asesoft

Bucurie maximă am văzut în Sala Olimpia din Ploiești pe chipurile fanilor. Deși obișnuiți cu performanțele baschetbalistice în acest oraș, fanii alb-albaștrilor au fost la fel de fericiți sau chiar mai mult în raport cu anii trecuți când favoriții au triumfat. Eu am trăit cea mai frumoasă finală LNB la care am fost prezent. Asta și pentru că suspansul a ținut două săptămâni de data aceasta.

Am avut maximum de emoții până în minutul 37 al ultimului meci al finalei. Abia atunci Asesoft a dat semne că începe să controleze meciul. Poate că suportul publicului i-a împins de la spate, poate că norocul sau valoarea echipei a adus victoria, poate toate la un loc. Aceste lucruri sunt mai puțin importante. Ceea ce contează la final este că în Ploiești avem o campioană care a jucat de 10 pentru titlul 10. Restul nu mai contează.

 

Sunt mândru că sunt suporter Asesoft!

 

Adrian Rotaru.

Advertisements

About Nicusor Adrian Rotaru

Am 26 de ani, imi place sa scriu si imi place sa ma uit la meciuri de baschet. Îmi plac plimbările și călătoriile, mersul cu bicicleta și oamenii frumoși la suflet și la minte.

Posted on June 13, 2014, in Sport and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: