Mărgele la ofertă sau îndrăgosteală ?

Mă tot bate o prietenă la cap să lucrăm accesorii hand made. De când i-am dăruit o brățară confecționată de mine din șnururi și împletită cu mărgele ici colo, nu-i mai tace gura. Mă roagă de câteva săptămâni. Și-a cumpărat și pietre semipretioase ieftine de pe internet. Le-a luat la bucată, câteva zeci de mărgele din fiecare model, numai și numai să mă convingă să lucrăm împreună. Eu știu că de fapt urmărește altceva, că doar nu sunt eu cel mai mare meșter hand made din oraș. De fapt nici nu știu prea multe despre hand made. Cunosc cel mult patru împletituri, iar la design nu sunt foarte creativ.

bronzit-plat-oval

Mărgelele sunt la ofertă sau e ea  îndrăgostită?

Am testat-o puțin totuși să văd care e interesul mai mare: pentru mine sau pentru brățările hand made. I-am dat de lucru, i-am zis să se documenteze, să-și mai cumpere câteva zeci de mărgele de diferite modele și abia apoi să mai stăm de vorbă. Ce credeți? Și-a făcut bine temele! Nu îmi venea să cred, așa că am cedat insistențelor și i-am arătat live cum am confecționat brățara pe care i-am dăruit-o. A fost foarte atentă. A băgat repede la cap ce are de făcut și chiar a lucrat mai repede decât mine. Apoi a venit cu mai multe materiale. Mărgele, pietre semiprețioase, mărgele de sticlă, mărgele de nisip, mărgele de plastic, mărgele din lemn, perle de diferite tipuri, toate astea se găseau în trusa ei hand made.

Am intrat la bănuieli. Tipa ori e puțin plecată cu mărgica, ori e îndrăgostită de mine și vrea să mă impresioneze într-un domeniu la care crede că mă pricep, ori ambele variante la un loc. Și ar mai fi varianta că eu aș fi dus cu mărgica de cred că se dă colega la mine. Plus varianta bonus cum că mărgelele ar fi la ofertă. 😀

Până voi afla adevărul adevărat, mai am de împletit șnururi și de înșirat mărgele. Urați-mi succes, sau înșirați și voi mărgele în semn de solidaritate pentru mine!

Advertisements

About Nicusor Adrian Rotaru

Am 26 de ani, imi place sa scriu si imi place sa ma uit la meciuri de baschet. Îmi plac plimbările și călătoriile, mersul cu bicicleta și oamenii frumoși la suflet și la minte.

Posted on December 3, 2014, in Personal and tagged . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. It’s a trap man ! Tipa nu e indragostita de tine, iar sa scri pe blog despre asta, chiar daca nu divulgi numele e aiurea. Vrei sa sti exact? D’aia ti-e colega, intreaba fata si afli adevarul 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: