Ultimul virgin din Romania la categoria de varsta 29+

La TV-ul nostru cel de toate zilele a apărut in ultima vreme un personaj care se declară virgin la vârstă de 29 de ani. Nimic ciudat pana aici, dar omul are o oferta pe cat de neobișnuită, pe atât de neortodoxa. Flăcăul, al cărui nume nici nu contează in momentul de față, își pune la bătaie virginitatea contra unei sume de bani. Acesta este subiectul pe care vreau să-l tratez in momentul de față.

virgin

Televizorul si presa zilelor noastre este in momentul actual mai degrabă nocivă pentru societate decât binevenită pentru informarea acesteia. Show-uri de emisiune gen “Mireasa pentru fiul meu”, ” Nora pentru mama”, “Burlacul”, etc, nu sunt deloc educative si chiar trebuie evitate.

Acum ce putem spune despre tânărul care-și vinde fecioria? Este sau nu prostituție? Este sau nu un gest moral? Este sau nu normal sa vedem astfel de exemplare la televizor? Toate aceste întrebări sunt desigur retorice. Astfel de comportamente nu ar trebui tolerate, darămite promovate si prezentate pe micul ecran.

Prostituția astfel prezentata la televizor nu are un impact benefic pentru societate. A-ți vinde fecioria este egal cu a te prostitua, indiferent că acest lucru se întâmplă o singură dată, sau dacă sexul pe bani sau avantaje materiale devine obișnuință.

Chiar daca nu putem stopa acest trend, putem folosi cu încredere butonul telecomenzii pentru a sta departe de orice eventuala ispita sau gând necurat provenit din emisiunile nocive audientei.

Advertisements

About Nicusor Adrian Rotaru

Am 26 de ani, imi place sa scriu si imi place sa ma uit la meciuri de baschet. Îmi plac plimbările și călătoriile, mersul cu bicicleta și oamenii frumoși la suflet și la minte.

Posted on February 13, 2015, in emisiuni tv and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: