PH Blogmeet 2014-a doua editie

Ne-am adunat în Zappa câțiva oameni pasionați de blogging. A fost un altfel de blogmeet, așa cum eu îmi doresc. A fost o întâlnire în care bloggerii s-au distrat ca niște copii. 12 oameni primiți bine de clubul Zappa din AFI Mall Ploiești, s-au jucat precum niște adolescenți bowling, darts și biliard. E drept că sunt jocuri care vizează mai degrabă oamenii mari, dar faptul că niciunul dintre noi nu excela la vreunul din aceste jocuri, a făcut să pară pentru noi o joacă de copii.

Zappa a făcut cinste

Pentru că suntem bloggeri și pentru că unii dintre noi au fost aleși să facă reclamă clubului, Zappa ne-a găzduit întâlnirea și ne-a rezervat accesul gratuit la jocurile mai sus menționate.

Vă spun că Zappa este cel mai frumos lounge & club deschis în ultima vreme în Ploiești iar prețurile sunt destul de accesibile pe partea de fun. Despre prețurile băuturilor nu comentez pentru că nu-s prieten cu băuturile și nici cu prețurile acestora.

Prahova-Blog-Meet-ed.2

Prahova-Blog-Meet-ed.2

Cei 12 participanți la blogmeet au fost: Dragoș Șchiopu (cel care are curajul de a lansa invitațiile acestea), Dana Șchiopu, John Cristea, Adelin Hogea, Vali Ovidiu (multumim pentru fotografii!), Iuliana Iacob, Ștefan Pârvu și soția lui, Alin Toma, Bogdan Cojocaru, Robert Burcea și eu.

Ne-am distrat pe cinste și fără cei care și-au anunțat prezența dar nu au mai ajuns, dar eu personal mi-aș fi dorit să fie prezenți și alți oameni.

A fost o întâlnire foarte frumoasă și Dragoș Șchiopu ne-a promis că ne vom mai distra și cu alte ocazii în acest an. Pune el mai multe la cale, iar asta mă bucură foarte mult. Îi mulțumesc în mod public pentru faptul că ne organizează măcar pe partea de fun. Poate se vor naște niște legături și colaborări mai strânse în urma acestor întalniri.

Până la următoarea întâlnire eu vă las să vizionați fotografiile realizate de Vali Ovidiu în Zappa.

 

Posted on June 28, 2014, in Blogmeet and tagged , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Ma bucur ca v-ati distrat. Mi-ar fi placut sa fiu si eu ..

Leave a comment